Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 29
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 511
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1561
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 165
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 29
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 511
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1561
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 165
Składniki
Marchewkę obrać, umyć i pokroić w plasterki. Pora pokroić w plasterki i dokładnie umyć i porządnie nasolić. Pozostawić na ok 15 min. Następnie wypłukać na sicie pod bieżącą wodą. Osuszyć. Dodać pokrojoną w plasterki marchewkę. Dodać łyżkę lub dwie majonezu. Oprószyć pieprzem i solą do smaku. Smacznego.