Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła/ niezwykła surówka z pora, kiedyś omijana szerokim łukiem, a dzisiaj rarytas!
sitko
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1586
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1586
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Składniki
Pora można pokroić w półplasterki i przelewa się go zagotowaną wodą na sitku. Po ostygnięciu wystarczy doprawić solą, cukrem- niekoniecznie, pieprzem i olejem i sokiem z cytryny Gotowe! Smacznego :)