Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pora do obiadu? Proszę bardzo, oto pyszna, prosta i chrupiąca propozycja! Wystarczy kilka minut roboty oraz parę niedrogich składników, aby przygotować smaczny dodatek do obiadu, który smakiem przyćmi nawet kotlety.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 712
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 712
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Z pora odkrój białą i jasnozieloną część. Podziel ją wzdłuż, a następnie na mniejsze kawałki, aby uzyskać cienkie paski.
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce. To samo zrób z obranymi i oczyszczonymi jabłkami. Cebulę posiekaj w piórka.
Wszystkie warzywa umieść w misce. Przypraw solą oraz świeżo mielonym pieprzem. Dodaj cukier i oliwę. Wymieszaj.
Odstaw na około 10 minut, aby smaki się połączyły.