Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pora do obiadu? Proszę bardzo, oto pyszna, prosta i chrupiąca propozycja! Wystarczy kilka minut roboty oraz parę niedrogich składników, aby przygotować smaczny dodatek do obiadu, który smakiem przyćmi nawet kotlety.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11893
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11893
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Składniki
Z pora odkrój białą i jasnozieloną część. Podziel ją wzdłuż, a następnie na mniejsze kawałki, aby uzyskać cienkie paski.
Marchewki obierz i zetrzyj na tarce. To samo zrób z obranymi i oczyszczonymi jabłkami. Cebulę posiekaj w piórka.
Wszystkie warzywa umieść w misce. Przypraw solą oraz świeżo mielonym pieprzem. Dodaj cukier i oliwę. Wymieszaj.
Odstaw na około 10 minut, aby smaki się połączyły.