Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest ona bardzo prosta i szybka w wykonaniu, w smaku przepyszna idealna do pieczonego mięsa.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 158
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2252
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4193
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 76
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 158
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2252
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4193
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 76
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Składniki
Pory dokładnie oczyszczamy i kroimy w półpaseczki, a następnie parzymy we wrzącej wodzie przez około 3 minuty. Sparzone pory hartujemy zimną wodą i odstawiamy do odcieknięcia. Jabłka obieramy ze skórki oraz oczyszczamy z gniazd nasiennych i trzemy na tarce o grubych oczkach. Do startych jabłek dodajemy odcedzonego pora, majonez i przyprawy.
Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 10 minut. Smacznego !!!