Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pyszna suróweczka do obiadu.Składa się tylko z dwóch składników ale jest naprawdę pyszna.Pasuje i do ryby i do różnego rodzaju mięska.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Pora dokładnie umyć i pokroić na talarki lub półksiężyce jak kto woli.Włożyć do miski i posypać odrobiną soli aby por zmiękł.Następnie obieramy marchewki i ścieramy je na tarce o grubych oczkach.Dodajemy marchewkę do naszego posolonego pora (jeśli puścił dużo soku odlewamy) i mieszamy wszystko. Następnie dodajemy jogurt naturalny i majonez,dokładnie wszystko mieszamy.Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.Surówkę odstawiamy na 20 min.żeby smaki się ładnie połączyły. SMACZNEGO!!!