Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gilla, szczególnie drobiowych mięs ta surówka idealnie komponuje się. A tak w ogóle, zachciało się więc oto ona. Jak słyszałem ostatnio, człowiekiem nie jestem, więc jem jak chociażby krowa…
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 103
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 40
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 40
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 32
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 103
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 40
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 40
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 32
Składniki
Wiadomo, rukolę myjemy, suszymy. Z arbuza możemy wytoczyć kulki lub pokroić w kostkę. Szczypior z dymką siekamy. Olej łączymy z miodem, pastą i octem ryżowym. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, schładzamy przed podaniem.