Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gilla, szczególnie drobiowych mięs ta surówka idealnie komponuje się. A tak w ogóle, zachciało się więc oto ona. Jak słyszałem ostatnio, człowiekiem nie jestem, więc jem jak chociażby krowa…
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414054
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2225
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414054
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2225
Składniki
Wiadomo, rukolę myjemy, suszymy. Z arbuza możemy wytoczyć kulki lub pokroić w kostkę. Szczypior z dymką siekamy. Olej łączymy z miodem, pastą i octem ryżowym. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, schładzamy przed podaniem.