Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gilla, szczególnie drobiowych mięs ta surówka idealnie komponuje się. A tak w ogóle, zachciało się więc oto ona. Jak słyszałem ostatnio, człowiekiem nie jestem, więc jem jak chociażby krowa…
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 61
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 211
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 61
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 211
Składniki
Wiadomo, rukolę myjemy, suszymy. Z arbuza możemy wytoczyć kulki lub pokroić w kostkę. Szczypior z dymką siekamy. Olej łączymy z miodem, pastą i octem ryżowym. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, schładzamy przed podaniem.