Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonała do letniego grilla jako alternatywa do coleslawa czy tzatzików. Zapewne zasmakuje wszystkim domownikom i gościom. Soczysta i orzeźwiająca. W zależności od ilości czarnej rzepy i ostrości może być bardziej lub mniej pikantna.
Tarka, miska
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22782
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15176
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4886
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45594
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22782
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15176
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4886
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45594
Składniki
Rzepy obrać i zetrzeć na tarce na dużych oczkach, jabłko i rzodkiewki zetrzeć razem ze skórką. Wymieszać, dodać kiełki, doprawić solą i pieprzem. Dodać jogurt ,w razie potrzeby można dodać łyżkę majonezu, która złagodzi ostrość rzepy. Podawać schłodzoną.