Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonała do letniego grilla jako alternatywa do coleslawa czy tzatzików. Zapewne zasmakuje wszystkim domownikom i gościom. Soczysta i orzeźwiająca. W zależności od ilości czarnej rzepy i ostrości może być bardziej lub mniej pikantna.
Tarka, miska
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13182
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7401
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4852
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13182
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7401
Składniki
Rzepy obrać i zetrzeć na tarce na dużych oczkach, jabłko i rzodkiewki zetrzeć razem ze skórką. Wymieszać, dodać kiełki, doprawić solą i pieprzem. Dodać jogurt ,w razie potrzeby można dodać łyżkę majonezu, która złagodzi ostrość rzepy. Podawać schłodzoną.