Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu,mięs i wędlin.:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Wyciąć lub odłamać twarde końcówki ze szparag. Wrzucić na wrzątek i zagotować przez 2-3 min. Wodę odlać,wystudzić i pokroić na 2cm kawałki. Rzodkiewkę pokroić w plasterki,cebulkę posiekać. Rzeżuchę wycięłam z talerzyka nożyczkami,opłukałam i wysuszyłam w ręczniku papierowym. Wszystkie składniki połączyć,dodać sól i odstawić na 15min. Odlać soki jakie powstały,dodać śmietanę,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać.
Smacznego życzę!