Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu,mięs i wędlin.:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2184
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3291
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1343
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2093
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2184
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3291
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1343
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2093
Składniki
Wyciąć lub odłamać twarde końcówki ze szparag. Wrzucić na wrzątek i zagotować przez 2-3 min. Wodę odlać,wystudzić i pokroić na 2cm kawałki. Rzodkiewkę pokroić w plasterki,cebulkę posiekać. Rzeżuchę wycięłam z talerzyka nożyczkami,opłukałam i wysuszyłam w ręczniku papierowym. Wszystkie składniki połączyć,dodać sól i odstawić na 15min. Odlać soki jakie powstały,dodać śmietanę,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać.
Smacznego życzę!