Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu,mięs i wędlin.:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34670
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3944
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34670
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3944
Składniki
Wyciąć lub odłamać twarde końcówki ze szparag. Wrzucić na wrzątek i zagotować przez 2-3 min. Wodę odlać,wystudzić i pokroić na 2cm kawałki. Rzodkiewkę pokroić w plasterki,cebulkę posiekać. Rzeżuchę wycięłam z talerzyka nożyczkami,opłukałam i wysuszyłam w ręczniku papierowym. Wszystkie składniki połączyć,dodać sól i odstawić na 15min. Odlać soki jakie powstały,dodać śmietanę,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać.
Smacznego życzę!