Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu,mięs i wędlin.:)
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47667
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165534
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 358
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47667
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165534
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 358
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 93
Składniki
Wyciąć lub odłamać twarde końcówki ze szparag. Wrzucić na wrzątek i zagotować przez 2-3 min. Wodę odlać,wystudzić i pokroić na 2cm kawałki. Rzodkiewkę pokroić w plasterki,cebulkę posiekać. Rzeżuchę wycięłam z talerzyka nożyczkami,opłukałam i wysuszyłam w ręczniku papierowym. Wszystkie składniki połączyć,dodać sól i odstawić na 15min. Odlać soki jakie powstały,dodać śmietanę,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać.
Smacznego życzę!