Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z dodatkiem tartego chrzanu i majonezu jest wyrazista w smaku. Idealnie smakuje jako dodatek do dania z mięsem.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 58
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 22
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5113
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 58
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 22
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 79
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5113
Składniki
Kapustę drobno posiekać lub zetrzeć na tarce jarzynowej, wymieszać z solą i gdy zmięknie, odcisnąć. Por pokroić w pół krążki, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć, połączyć z kapustą. Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej. Jabłko wymieszać z sokiem z cytryny.Do przygotowanych produktów dodać posiekaną pietruszkę, majonez i tarty chrzan. Przyprawić do smaku szczyptą cukru, soli i pieprzu, wymieszać.