Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z dodatkiem tartego chrzanu i majonezu jest wyrazista w smaku. Idealnie smakuje jako dodatek do dania z mięsem.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 336
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2486
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4868
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 109
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1582
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 336
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2486
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4868
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 109
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1582
Składniki
Kapustę drobno posiekać lub zetrzeć na tarce jarzynowej, wymieszać z solą i gdy zmięknie, odcisnąć. Por pokroić w pół krążki, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć, połączyć z kapustą. Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej. Jabłko wymieszać z sokiem z cytryny.Do przygotowanych produktów dodać posiekaną pietruszkę, majonez i tarty chrzan. Przyprawić do smaku szczyptą cukru, soli i pieprzu, wymieszać.