Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i słodka.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 359
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 359
Składniki
Selera wyszoruj, obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Jabłka obierz i pokrój na drobne kawałeczki. Jabłka i selera już podczas ucierania skraplaj sokiem z cytryny, by nie ściemniały.
Wymieszaj selera, jabłka, orzechy i rodzynki. Dodaj śmietanę, ewentualnie cukier. Udekoruj surówkę dorodną połówką orzecha.