Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka nadająca się do mięsnych dań,bardzo polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Obrane warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarki. Seler naciowy pokroić w kostkę. Dodać chrzan,sok z cytryny ,jogurt i miód-wymieszać i odstawić na pół godz.by smaki się przegryzły. Smacznego życzę!