Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna surówka obiadowa i nie tylko, jest gotowa w kilka minut. Jest bardzo smaczna, chrupiąca i niskokaloryczna. Chcąc, by była jeszcze bardziej niskokaloryczna, możemy zrezygnować z orzechów włoskich, jednak, są wartościowym źródłem zdrowych tłuszczy.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1540
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1160
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 234
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1540
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1160
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 114
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 234
Składniki
Jabłko i łodygi selera myjemy. Łodygi selera kroimy w cieńkie plasterki. Jabłko pozbawiamy gniazda nasiennego, nie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Ogórek szklarniowy obieramy i kroimu w większą kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy, posypujemy rozdrobnionymi orzechami włoskimi. Wszystko, wraz z sosem łączymy, dosmaczamy, dekorujemy kwiatuszkami i podajemy.