Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna surówka obiadowa i nie tylko, jest gotowa w kilka minut. Jest bardzo smaczna, chrupiąca i niskokaloryczna. Chcąc, by była jeszcze bardziej niskokaloryczna, możemy zrezygnować z orzechów włoskich, jednak, są wartościowym źródłem zdrowych tłuszczy.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Jabłko i łodygi selera myjemy. Łodygi selera kroimy w cieńkie plasterki. Jabłko pozbawiamy gniazda nasiennego, nie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Ogórek szklarniowy obieramy i kroimu w większą kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy, posypujemy rozdrobnionymi orzechami włoskimi. Wszystko, wraz z sosem łączymy, dosmaczamy, dekorujemy kwiatuszkami i podajemy.