Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna surówka obiadowa i nie tylko, jest gotowa w kilka minut. Jest bardzo smaczna, chrupiąca i niskokaloryczna. Chcąc, by była jeszcze bardziej niskokaloryczna, możemy zrezygnować z orzechów włoskich, jednak, są wartościowym źródłem zdrowych tłuszczy.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Jabłko i łodygi selera myjemy. Łodygi selera kroimy w cieńkie plasterki. Jabłko pozbawiamy gniazda nasiennego, nie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Ogórek szklarniowy obieramy i kroimu w większą kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy, posypujemy rozdrobnionymi orzechami włoskimi. Wszystko, wraz z sosem łączymy, dosmaczamy, dekorujemy kwiatuszkami i podajemy.