Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna surówka obiadowa i nie tylko, jest gotowa w kilka minut. Jest bardzo smaczna, chrupiąca i niskokaloryczna. Chcąc, by była jeszcze bardziej niskokaloryczna, możemy zrezygnować z orzechów włoskich, jednak, są wartościowym źródłem zdrowych tłuszczy.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11948
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39367
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11948
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39367
Składniki
Jabłko i łodygi selera myjemy. Łodygi selera kroimy w cieńkie plasterki. Jabłko pozbawiamy gniazda nasiennego, nie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Ogórek szklarniowy obieramy i kroimu w większą kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy, posypujemy rozdrobnionymi orzechami włoskimi. Wszystko, wraz z sosem łączymy, dosmaczamy, dekorujemy kwiatuszkami i podajemy.