Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka warzywna w stylu azjatyckim, z sezamem i olejem sezamowym.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 983
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5563
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8708
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17926
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 983
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5563
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8708
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17926
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew, selera i kalarepę ścieramy na wiórki. Dodajemy sezam. Składniki na sos mieszamy. Podgrzewamy w garnku, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Gorącym sosem polewamy warzywa i dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Podajemy do obiadu lub jako samodzielny posiłek.