Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka warzywna w stylu azjatyckim, z sezamem i olejem sezamowym.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew, selera i kalarepę ścieramy na wiórki. Dodajemy sezam. Składniki na sos mieszamy. Podgrzewamy w garnku, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Gorącym sosem polewamy warzywa i dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Podajemy do obiadu lub jako samodzielny posiłek.