Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto trzecia propozycja na wykorzystanie jednej sztuki kapusty coolwrap. Tym razem zrobiliśmy surówkę z dodatkiem fioletowej marchewki i perfekcyjnego dressingu 1000 wysp.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9558
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9558
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, oprószamy solą i zagniatamy rękoma, by była bardzo krucha. Odstawiamy na 30 min, płuczemy, odcedzamy. Marchewki obieramy, ścieramy na wiórki. Natkę siekamy. Wszystkie składniki, razem z sosem dokładnie łączymy. Przed podaniem schładzamy.