Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i chrupiąca surówka z trzech składników idealna do drugiego dania oraz do grilla .
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Składniki
Kapustę pekińską pokrój drobno, cebule czerwoną pokrój w paski, ogórki pokrój w pół plasterki . Składniki wymieszaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem dodaj sól i pieprz do smaku, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pokrojony koperek . Wymieszaj .
Składniki sałatki wymieszaj z dressingiem . Wierzch posyp koperkiem. Smacznego .