Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zalega Wam w lodówce korzeń selera i pietruszki? Wykorzystaj je do przygotowania wyrazistej surówki. Wystarczy zetrzeć warzywa na tarce. Dorzucić natkę pietruszki i koperku. Przygotować sos majonezowy i gotowe! Tak przygotowana surówka świetnie komponuje się z pieczonym lub smażonym mięsem, bądź rybą.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5766
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9579
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 272
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5766
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9579
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 272
Składniki
Seler, pietruszki i jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach.
Natkę pietruszki i koperku opłucz i drobno poszatkuj. Dodaj to startych warzyw.
Sałatkę dopraw łyżką octu. Składniki wymieszaj.
W osobnej miseczce połącz majonez z chrzanem i przyprawami. Składniki wymieszaj.
Gotowym sosem polej surówkę.