Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zalega Wam w lodówce korzeń selera i pietruszki? Wykorzystaj je do przygotowania wyrazistej surówki. Wystarczy zetrzeć warzywa na tarce. Dorzucić natkę pietruszki i koperku. Przygotować sos majonezowy i gotowe! Tak przygotowana surówka świetnie komponuje się z pieczonym lub smażonym mięsem, bądź rybą.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Seler, pietruszki i jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach.
Natkę pietruszki i koperku opłucz i drobno poszatkuj. Dodaj to startych warzyw.
Sałatkę dopraw łyżką octu. Składniki wymieszaj.
W osobnej miseczce połącz majonez z chrzanem i przyprawami. Składniki wymieszaj.
Gotowym sosem polej surówkę.