Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka ze świeżych pieczarek

Surówka ze świeżych pieczarek

Autor:

Przepisów i artykułów: 2465 Ocena: 16727

Dodano:

Odsłon: 2104

Smaczna surówka do obiadu.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Surówka ze świeżych pieczarek

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pieczarki dokładnie oczyścić, wrzucić do miski z wodą zakwaszoną sokiem z cytryny i odstawić na pół godziny. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, drobno pokroić i jeszcze raz skropić sokiem z cytryny do smaku. Wymieszać z posiekaną natką pietruszki, olejem, solą , cukrem do smaku. Przed podanie schłodzić w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń