Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przyzadzeniu, ciekawe połączenie składników, zdrowych składników, zapraszam serdecznie ,by wypróbować ją jako dodatek do obiadu bądź osobne danie.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Kapustę szatkujemy ,wedle upodobań ogórka prekrajamy wzdluz a nastepnie kroimy w sredniej.grubosci polplasterki . Umieszczamy oba składniki w wiekszej misce . Obieramy czosnek.i awokado . Wszystkie skladniki na Sos blendujemy by powstala nie za gesta masa .przelewamy na warzywa ,doprawiamy i dobrze mieszamy .podajemy jako dodatek bądź chrupiemy jako osobne danie . Smacznego