Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przyzadzeniu, ciekawe połączenie składników, zdrowych składników, zapraszam serdecznie ,by wypróbować ją jako dodatek do obiadu bądź osobne danie.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1459
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1634
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1459
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1634
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Kapustę szatkujemy ,wedle upodobań ogórka prekrajamy wzdluz a nastepnie kroimy w sredniej.grubosci polplasterki . Umieszczamy oba składniki w wiekszej misce . Obieramy czosnek.i awokado . Wszystkie skladniki na Sos blendujemy by powstala nie za gesta masa .przelewamy na warzywa ,doprawiamy i dobrze mieszamy .podajemy jako dodatek bądź chrupiemy jako osobne danie . Smacznego