Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka zimowa, bomba witamin.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18436
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18436
Składniki
Koper włoski umyć i pokroić w piórka, marchewkę utrzeć na grubych oczkach tarki. Do miski wrzucić koper,marchewkę ,oliwki , pomarańczę pokrojoną w czonstki , orzechy włoskie oraz wiórki parmezano (tak jak na fotce). Sok z pomarańczy wycisnąć oraz z 1 cytryny. Posolić do smaku i polać oliwą z oliwek lub ulubionym olejem. Uwaga. Olej jest ważny w sałacie , wszystko to jest na zdrowie. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na Smakerze.