Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka zimowa, bomba witamin.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 36
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 143
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 80
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 151
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 36
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 143
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 80
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 151
Składniki
Koper włoski umyć i pokroić w piórka, marchewkę utrzeć na grubych oczkach tarki. Do miski wrzucić koper,marchewkę ,oliwki , pomarańczę pokrojoną w czonstki , orzechy włoskie oraz wiórki parmezano (tak jak na fotce). Sok z pomarańczy wycisnąć oraz z 1 cytryny. Posolić do smaku i polać oliwą z oliwek lub ulubionym olejem. Uwaga. Olej jest ważny w sałacie , wszystko to jest na zdrowie. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na Smakerze.