Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10321
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 970
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10321
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 970
Składniki
Marchew, seler i jabłka opłukać, obrać. Następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach., skropić sokiem z cytryny. Jogurt wymieszać z przeciśniętym ząbkiem czosnku przez praskę, solą, cukrem i pieprzem i polać tym sosem surówkę, dodać płatki migdałowe i wymieszać.