Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 78
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1342
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 290
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 63
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 78
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1342
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 290
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 63
Składniki
Marchew, seler i jabłka opłukać, obrać. Następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach., skropić sokiem z cytryny. Jogurt wymieszać z przeciśniętym ząbkiem czosnku przez praskę, solą, cukrem i pieprzem i polać tym sosem surówkę, dodać płatki migdałowe i wymieszać.