Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybki przepis na szparagi.
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 45
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1226
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35065
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 45
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1226
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35065
Składniki
Szparagi umuj i oderwij twarde końcówki. Zagotuj je w lekko osolonym wrzątku. Wyjmij z wody. Można przełożyć do miski z wodą z kilkoma kostkami lodu aby zahartować szparagi , dzieki temu pozostają zielone i chrupkie. Ułóż na talerzach po kilka sztuk szparagów, potem rozłóż truskawki. Posyp prażonymi płatkami migdałowymi. Skrop limonką i polej olejem z orzechów włoskich.