Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybki przepis na szparagi.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12359
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1393
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13247
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5519
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12359
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1393
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13247
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5519
Składniki
Szparagi umuj i oderwij twarde końcówki. Zagotuj je w lekko osolonym wrzątku. Wyjmij z wody. Można przełożyć do miski z wodą z kilkoma kostkami lodu aby zahartować szparagi , dzieki temu pozostają zielone i chrupkie. Ułóż na talerzach po kilka sztuk szparagów, potem rozłóż truskawki. Posyp prażonymi płatkami migdałowymi. Skrop limonką i polej olejem z orzechów włoskich.