Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na sałatkę z warzyw konserwowych, które najczęściej kupujemy już gotowe i pokrojone, więc robi się ją bardzo szybciutko. Sprawdzony przepis mojej Mamy. Idealna na domowe imprezy i spotkania rodzinne. :)
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3285
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1287
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1802
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 584
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3285
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1287
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1802
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 584
Składniki
Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa konserwowe przecedzić przez sitko. Szynkę pokroić w paseczki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek i por umyć i posiekać. Sałatkę układać warstwowo: Seler konserwowy Kukurydza konserwowa Marchew konserwowa Szynka konserwowa Ogórki konserwowa Jajka Por Majonez Ser Szczypiorek
Smacznego :)