Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na sałatkę z warzyw konserwowych, które najczęściej kupujemy już gotowe i pokrojone, więc robi się ją bardzo szybciutko. Sprawdzony przepis mojej Mamy. Idealna na domowe imprezy i spotkania rodzinne. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1866
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8809
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3163
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1866
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8809
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3163
Składniki
Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa konserwowe przecedzić przez sitko. Szynkę pokroić w paseczki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek i por umyć i posiekać. Sałatkę układać warstwowo: Seler konserwowy Kukurydza konserwowa Marchew konserwowa Szynka konserwowa Ogórki konserwowa Jajka Por Majonez Ser Szczypiorek
Smacznego :)