Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża i lekko ostra. Świetnie nawodni nasz organizm, a dzięki kolendrze ułatwi trawienie. Sałatka bez soli.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 990
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 990
Składniki
Ogórków nie obieramy tylko dokładnie płuczemy. Obieraczką do warzyw kroimy podłużne paski. Kolendrę, papryczkę i szalotki siekamy, dodajemy do ogórka. W słoiczku z nakrętką mieszamy wszystkie składniki sosu. Powstałym sosem polewamy ogórka i od razu serwujemy.