Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża i lekko ostra. Świetnie nawodni nasz organizm, a dzięki kolendrze ułatwi trawienie. Sałatka bez soli.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13318
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39591
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13318
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39591
Składniki
Ogórków nie obieramy tylko dokładnie płuczemy. Obieraczką do warzyw kroimy podłużne paski. Kolendrę, papryczkę i szalotki siekamy, dodajemy do ogórka. W słoiczku z nakrętką mieszamy wszystkie składniki sosu. Powstałym sosem polewamy ogórka i od razu serwujemy.