Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża i lekko ostra. Świetnie nawodni nasz organizm, a dzięki kolendrze ułatwi trawienie. Sałatka bez soli.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12210
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1528
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12210
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1528
Składniki
Ogórków nie obieramy tylko dokładnie płuczemy. Obieraczką do warzyw kroimy podłużne paski. Kolendrę, papryczkę i szalotki siekamy, dodajemy do ogórka. W słoiczku z nakrętką mieszamy wszystkie składniki sosu. Powstałym sosem polewamy ogórka i od razu serwujemy.