Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża i lekko ostra. Świetnie nawodni nasz organizm, a dzięki kolendrze ułatwi trawienie. Sałatka bez soli.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1495
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1700
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1495
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1700
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Składniki
Ogórków nie obieramy tylko dokładnie płuczemy. Obieraczką do warzyw kroimy podłużne paski. Kolendrę, papryczkę i szalotki siekamy, dodajemy do ogórka. W słoiczku z nakrętką mieszamy wszystkie składniki sosu. Powstałym sosem polewamy ogórka i od razu serwujemy.