Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna z warzywami gotowanymi w mundurkach i z charakterem bo bez białych warzyw korzeniowych.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1118
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8268
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1118
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 8268
Składniki
Ugotowałam jaja- 8 minut od zagotowania się wody. Ugotowałam ziemniaki i marchew w mundurkach do miękkości. Do miski dałam łychę musztardy, mały kubeczek jogurtu. Jeśli sałatka ma stać dłużej to trzeba użyć samego majonezu. Jeszcze majonez i pieprz. Do miski dodałam groszek, pokrojone w kostkę ogórki, jabłko, pół cebuli. A gdy jaja i ziemniaki i marchew ostygły obrałam je i także pokroiłam w kostkę. Sałatkę lekko posoliłam i delikatnie wymieszałam.
Smacznego :)