Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i na każdą okazję.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6551
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13585
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5372
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6551
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13585
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5372
Składniki
Pierś z kurczaka kroję w kostkę, doprawiam i smażę.Ryż i kukurydzę mieszam w misce.
Po przestudzeniu dodaję usmażoną pierś,majonez mieszam i gotowe.