Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem naciowym i konserwowym w połączeniu z pozostałymi składnikami daje wyrazisty smak i aromat.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 125
Królowa grilla :)
Odsłon: 1235
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 182
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 234
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 125
Królowa grilla :)
Odsłon: 1235
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 182
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 234
Składniki
Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Seler i cieciorkę osączyć z zalewy. Rzodkiewkę, seler, paprykę pokroić w kostkę.
Układać warstwami w salaterce, warzywa doprawiać solą i pieprzem, każdą warstwę pokrywać lekko majonezem.
Na dnie salaterki ułożyć połowę selera konserwowego.
Na nim cieciorkę.
Na niej paprykę.
Na papryce selera naciowego a na nim rzodkiewkę.
Na rzodkiewce , drugą połowę selera konserwowego, a na wierzch jajka. Wierzch pokryć cienko majonezem.