Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem naciowym i konserwowym w połączeniu z pozostałymi składnikami daje wyrazisty smak i aromat.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34526
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34526
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Seler i cieciorkę osączyć z zalewy. Rzodkiewkę, seler, paprykę pokroić w kostkę.
Układać warstwami w salaterce, warzywa doprawiać solą i pieprzem, każdą warstwę pokrywać lekko majonezem.
Na dnie salaterki ułożyć połowę selera konserwowego.
Na nim cieciorkę.
Na niej paprykę.
Na papryce selera naciowego a na nim rzodkiewkę.
Na rzodkiewce , drugą połowę selera konserwowego, a na wierzch jajka. Wierzch pokryć cienko majonezem.