Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem naciowym i konserwowym w połączeniu z pozostałymi składnikami daje wyrazisty smak i aromat.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 973
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 973
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Składniki
Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Seler i cieciorkę osączyć z zalewy. Rzodkiewkę, seler, paprykę pokroić w kostkę.
Układać warstwami w salaterce, warzywa doprawiać solą i pieprzem, każdą warstwę pokrywać lekko majonezem.
Na dnie salaterki ułożyć połowę selera konserwowego.
Na nim cieciorkę.
Na niej paprykę.
Na papryce selera naciowego a na nim rzodkiewkę.
Na rzodkiewce , drugą połowę selera konserwowego, a na wierzch jajka. Wierzch pokryć cienko majonezem.