Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8262
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 449
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8262
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 449
Składniki
Ukladamy warstwami ;
Zetrzeć na tarce o grubych oczkach bialka jajek,
kukurydza z groszkiem,
2 puszki tuńczyka w kawałkach,
zetrzeć na grubej tarce żółty ser,
warstwa majonezu,
na koniec zetrzeć na drobnej tarce żółtka jaj, można posypać pietruszką bądź szczypiorkiem.