Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 200 Ocena: 2994
Dodano: 25.03.2017
Odsłon: 623
3-4 os. | 15 min | łatwe | przystępne |
Śledzia kroimy w ok. pół centymetrowe paski.
Krewetki odsączamy ze śmietany (pozostawiając ją ) i kroimy również w ok. pół centymetrowe kawałki.
Cebulę i cykorię drobno siekamy.
Wrzucamy do miski, dodajemy umytą rukolę i roszponkę doprawiamy odrobiną soli ( trzeba na nią uważać ) oraz pieprzem.
Wlewamy śmietanę z krewetek, majonez i dodatkową łyżkę śmietany.
Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok. 15 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

GREGORHSPEED 28 marca 2017Zgłoś do usunięcia
Smaczne połączenie <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 26 marca 2017Zgłoś do usunięcia
Ciekawy pomysł,muszę zrobić:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz