Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis powstał spontanicznie. Zalążek już w sklepie rybnym. Doskonała przystawka na Wielkanocny Stół
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 437
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 134
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 48
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 71
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 56
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 74
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 437
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 134
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 48
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 71
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 56
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 74
Składniki
Śledzia kroimy w ok. pół centymetrowe paski. Krewetki odsączamy ze śmietany (pozostawiając ją ) i kroimy również w ok. pół centymetrowe kawałki. Cebulę i cykorię drobno siekamy. Wrzucamy do miski, dodajemy umytą rukolę i roszponkę doprawiamy odrobiną soli ( trzeba na nią uważać ) oraz pieprzem. Wlewamy śmietanę z krewetek, majonez i dodatkową łyżkę śmietany. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok. 15 min.