Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka skomponowana jest z liści sałaty lodowej, rzodkiewki, selera naciowego i pomidorków koktajlowych oraz prażonych pestek z dyni.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8604
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1259
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10246
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4658
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8604
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1259
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10246
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4658
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 725
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na połówki, rzodkiewki wymyte kroimy w pół plasterki, seler naciowy kroimy w kostkę a liście sałaty rwiemy w kawałki. Pestki z dyni prażymy na suchej patelni, lekko studzimy.
Wszystkie składniki umieszczone w misce mieszamy, posypujemy pestkami z dyni. Składniki sosu mieszamy dokładnie w miseczce, polewamy sałatkę, mieszamy. Gotową sałatkę nakładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!