Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą sałatkę robimy w domu rzadko, tylko od święta. Smakuje wyśmienicie i nadaje się idealnie na niezapowiedziane wizyty gości lub przyjęcia rodzinne. Można ją przygotować wcześniej i przed samym podaniem zmieszać z majonezem, dzięki temu będzie świeża i chrupiąca. Polecam!!!
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 103
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 145
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 14
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 103
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 145
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 14
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić na plastry. Wrzucić na osoloną, wrzącą wodę. Blanszować 5 minut. Następnie odcedzić je i przestudzić. Jajka obrać, pokroić na sitku do sałatki jarzynowej. Kukurydzę odsączyć, a szczypiorek opłukać i drobno posiekać. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i musztardę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.