Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna sałatka, z wiosennymi warzywkami,polecam:)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu, a następnie zahartować zimną wodą.
Ogórek i rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pomidor pokroić w kostkę, a szczypior posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać z majonezem. Doprawić szczyptą soli i pieprzu do smaku.