Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna sałatka, z wiosennymi warzywkami,polecam:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4593
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4593
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7051
Składniki
Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu, a następnie zahartować zimną wodą.
Ogórek i rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pomidor pokroić w kostkę, a szczypior posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać z majonezem. Doprawić szczyptą soli i pieprzu do smaku.