Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna sałatka z rzodkiewką którą nauczyła mnie robić babcia. Gotowa w 10 minut.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39346
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39346
Składniki
Ser żółty, rzodkiewkę oraz ugotowane jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy szczypiorek, majonez oraz przyprawy i mieszamy. Chłodzimy w lodówce ok. 2 godziny i gotowe.