Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna wiosenna propozycja. Składnikiem głównym jest makaron tortellini, który został mi z obiadu, do tego kilka świeżych warzyw i bardzo dużo szczypiorku, który rośnie w doniczce w kuchni. Lubię go dodawać, bo dzięki nie mu, potrawy stają się jeszcze bardziej wyraziste, a do tego zawiera mnóstwo witaminy C, karotenu, witaminy B2, sodu, wapnia, potasu, fosforu i żelaza. A więc samo zdrowie na talerzu. :)
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3286
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1290
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1804
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 586
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3286
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1290
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1804
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 586
Składniki
Makaron tortellini ugotować z odrobiną wody wg opisu na opakowaniu. Pomidorki, ogórek, rzodkiewki, szczypiorek bardzo dokładnie umyć. Pomidorki przekroić na pół albo pokroić w ćwiartki. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewki również pokroić na kawałeczki, Szczypiorek pokroić drobniutko.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez i doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)
:)