Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna i smaczna sałatka z truflowymi ziemniakami o pięknym fioletowym kolorze z dodatkiem sosu czosnkowego.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach przez 20 min następnie odcedzamy i czekamy aż przestygną. Do miseczki dodajemy pokrojone w talarki ziemniaki, rzodkiewkę oraz cebulę, dodajemy kukurydzę wszystko razem delikatnie mieszamy.
Sos czosnkowy: w małym naczyniu dodajemy jogurt oraz majonez następnie przeciśnięty przez praskę czosnek, sól pieprz oraz szczyptę cukru. Polewamy nim sałatkę.