Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna i smaczna sałatka z truflowymi ziemniakami o pięknym fioletowym kolorze z dodatkiem sosu czosnkowego.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach przez 20 min następnie odcedzamy i czekamy aż przestygną. Do miseczki dodajemy pokrojone w talarki ziemniaki, rzodkiewkę oraz cebulę, dodajemy kukurydzę wszystko razem delikatnie mieszamy.
Sos czosnkowy: w małym naczyniu dodajemy jogurt oraz majonez następnie przeciśnięty przez praskę czosnek, sól pieprz oraz szczyptę cukru. Polewamy nim sałatkę.