Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna i smaczna sałatka z truflowymi ziemniakami o pięknym fioletowym kolorze z dodatkiem sosu czosnkowego.
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1950
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3183
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 27
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1950
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3183
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 27
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach przez 20 min następnie odcedzamy i czekamy aż przestygną. Do miseczki dodajemy pokrojone w talarki ziemniaki, rzodkiewkę oraz cebulę, dodajemy kukurydzę wszystko razem delikatnie mieszamy.
Sos czosnkowy: w małym naczyniu dodajemy jogurt oraz majonez następnie przeciśnięty przez praskę czosnek, sól pieprz oraz szczyptę cukru. Polewamy nim sałatkę.