Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna i smaczna sałatka z truflowymi ziemniakami o pięknym fioletowym kolorze z dodatkiem sosu czosnkowego.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 167
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 57
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 80
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 167
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 57
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach przez 20 min następnie odcedzamy i czekamy aż przestygną. Do miseczki dodajemy pokrojone w talarki ziemniaki, rzodkiewkę oraz cebulę, dodajemy kukurydzę wszystko razem delikatnie mieszamy.
Sos czosnkowy: w małym naczyniu dodajemy jogurt oraz majonez następnie przeciśnięty przez praskę czosnek, sól pieprz oraz szczyptę cukru. Polewamy nim sałatkę.