Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pachnąca wiosną. Drobno pokrojone warzywa połączone z drobno pokrojoną wędzonką i majonezem. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4120
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11277
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6477
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5467
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13486
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5262
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4120
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11277
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6477
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5467
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13486
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5262
Składniki
Będziemy potrzebować następujących składników.
Wszystkie składniki sałatki rozdrabniamy. Wymyte rzodkiewki kroimy w plasterki, sałatę lodową rwiemy w kawałki, jajka kroimy w ósemki, pomidorki kroimy na cztery kawałki, por kroimy w plasterki, wędzonkę w drobną kostkę i koper na drobno.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy pieprzem i solą, dodajemy majonez i ponownie mieszamy. Po wierzchu możemy posypać pokrojonym porem w plasterki. Dekorujemy pomidorkiem i oliwką.
Smacznego!!!