Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną wiosenną surówkę, smaczna zdrowa i kolorowa , skusi swoim smakiem i wyglądem dużych oraz małych niejadków.
Salaterka,
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5713
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 96
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 114
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 633
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5713
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 96
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 114
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 633
Składniki
Wszystkie warzywa oczyścić, opłukać, osuszyć. Sałatę zieloną porwać na kawałki. Szczypiorek i koperek drobniutko posiekać. Ogórek zielony jak i rzodkiewkę zetrzeć na tarce ( duże oczka ). Pomidory pokroić w kostkę u mnie pomidorki koktajlowe, natomiast pomidory duże można zalać gorącą wodą pozostawić na chwile i ściągnąć skórkę w razie konieczności ja osobiście wole ze skórką. Warzywa wymieszać skropić sokiem z cytryny, dodać sól, pieprz do smaku oraz olej ponownie wymieszać. Całość oprószyć przyprawą do sałatek. Smacznego.