Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy, wspanialy smak, dobre, jako dodatek do mies, takze z grilla.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
Cukinie myjemy dokladnie i kroimy wzdluz na plastry o szerokosci okolo 0,5 cm. Grillujemy na ruszcie, mozna w piekarniku, ale nalezy uwazac, aby sie za bardzo nie wysuszyly. Jesli beda juz miekkie, to grillowanie nalezy zakonczyc ..... i do polmiska:-))
Cukinie zalewamy 2 lyzkami octu, odrobina balsamico, 4 lyzki oleju, 2 zabki czosnku wycisnietego przez praske, sol, pieprz i szczypta cukru do smaku. Gotowe.
Wszystko razem zamieszac i odstawic na kilka godzin do lodowki, dla przegryzienia sie smakow. Podawac wrz z miesami. bardzo dobre jako dodatek do mies z grilla. Smacznego!!!!!