Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita, zdrowa i szybka do wykonania sałata babci Iwony, bez której nie ma u nas żadnej imprezy.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12581
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1321
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39463
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12581
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1321
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39463
Składniki
Sałatę myjemy, odsączamy z wody. Liście rwiemy na nieregularne kawałki. Układamy na półmisku, dodajemy przekrojone w połowie koktajlowe pomidorki, paprykę w kostkę. Kroimy szczypiorek i posypujemy powierzchnię sałaty. Kroimy w plasterki rzodkiewkę. Dodajemy oliwki, kroimy w kostkę ser. Posypujemy pestkami owocu granatu. Wszystko polewamy dokładnie przygotowanym sosem, nie mieszamy. Podajemy.