Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 35
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1028
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 35
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1028
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 340
Składniki
Musztardę rozcieramy z olejem, przyprawiamy solą, pieprzem i cukrem.
Kapustę myjemy i drobno szatkujemy a następnie solimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do kapusty. Całość skrapiamy sokiem z cytryny i mieszamy z musztardą połączoną z olejem. na końcu posypujemy szczypiorkiem