Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta i wyjątkowo smaczna sałatka z pstrągiem idealnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Możesz podać ją jako samodzielną przekąskę, ale warto pamiętać, że świetnie sprawdzi się również w roli dodatku do kanapek lub wrapów z tortilli.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 787
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22828
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15250
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4948
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 787
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22828
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15250
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4948
Składniki
Rozpocznij od przygotowania sosu do sałatki. Wymieszaj ze sobą majonez, jogurt naturalny oraz chrzan. Całość dopraw solą i pieprzem, a w razie potrzeby niedużą ilością soku z cytryny.
Jajka ugotuj na twardo, a następnie pokrój je w kostkę, zostawiając nieco do dekoracji. Pstrąga podziel ręcznie na mniejsze kawałki. Szalotkę posiekaj bardzo drobno. Ogórki konserwowe pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki razem z fasolą oraz przygotowanym wcześniej sosem. Przed podaniem, sałatkę udekoruj szczypiorkiem i kawałkami jajek.