Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta i wyjątkowo smaczna sałatka z pstrągiem idealnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Możesz podać ją jako samodzielną przekąskę, ale warto pamiętać, że świetnie sprawdzi się również w roli dodatku do kanapek lub wrapów z tortilli.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2658
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 145
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2658
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 145
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 232
Składniki
Rozpocznij od przygotowania sosu do sałatki. Wymieszaj ze sobą majonez, jogurt naturalny oraz chrzan. Całość dopraw solą i pieprzem, a w razie potrzeby niedużą ilością soku z cytryny.
Jajka ugotuj na twardo, a następnie pokrój je w kostkę, zostawiając nieco do dekoracji. Pstrąga podziel ręcznie na mniejsze kawałki. Szalotkę posiekaj bardzo drobno. Ogórki konserwowe pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki razem z fasolą oraz przygotowanym wcześniej sosem. Przed podaniem, sałatkę udekoruj szczypiorkiem i kawałkami jajek.