Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity dodatek do obiadu.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Składniki
Obrane pomidory pokroiłam na centymetrowe plastry. Ułożyłam je na wysmarowanym papierze do pieczenia na blasze. Posypałam je bryndzą i na część położyłam po półplasterku oscypka. Pomidory lekko oprószyłam ziołami prowansalskimi i pieprzem.
Zapiekałam je 20 minut. Smacznego :)