Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie.Mięta orzeźwia, imbir rozgrzewa a jabłko daje soczystość. To już przypomnienie surówki, warto zapisać i zastosować :)
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7791
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2945
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1189
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1179
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7791
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2945
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1189
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1179
Składniki
Ogórki i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Ogórki posyp odrobiną soli. Jabłka skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut do przegryzienia się smaków. Surówka świetnie smakuje z pieczoną piersią kurczaka.