Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i przyjemnie orzeźwiająca. Imbir leczy migrenę, zwiększa koncentrację i ułatwia trawienie.Mięta orzeźwia, imbir rozgrzewa a jabłko daje soczystość. To już przypomnienie surówki, warto zapisać i zastosować :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 70
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3635
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 136
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 863
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 70
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3635
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 136
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 863
Składniki
Ogórki i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Ogórki posyp odrobiną soli. Jabłka skrop sokiem z cytryny. Imbir oskrob i posiekaj. Liście sałaty umyj, porwij w drobne kawałki, listki mięty posiekaj. Wszystko razem dobrze wymieszaj. Sos. Jogurt naturalny połącz z szczyptą cukru, soli i posiekanym koperkiem. Sos delikatnie połącz z surówką i odstaw na 10 minut do przegryzienia się smaków. Surówka świetnie smakuje z pieczoną piersią kurczaka.