Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstała zupełnie przypadkiem w oparciu o lodówkowe zasoby mojej siostry. Wyszła zaskakująco dobrze, znikła ze stołu bardzo szybko :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Wymieszałam rukolę, ser Capreggio (ser o łagodnym smaku ricotty i konsystencji sera białego - dostępny tylko w sklepie z "owadem"), świeżego ogórka pokrojonego w kosteczkę i drobno posiekaną cebulę. Składniki dressingu: sok z grubego plasterka cytryny, łyżeczka musztardy, łyżka oliwy z oliwek, pół łyżeczki oregano. Wymieszałam, aż składniki wymieszały się do jednolitej konsystencji i polałam sałatkę.