Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstała zupełnie przypadkiem w oparciu o lodówkowe zasoby mojej siostry. Wyszła zaskakująco dobrze, znikła ze stołu bardzo szybko :)
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12915
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 294
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2177
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 701
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12915
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 294
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2177
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 701
Składniki
Wymieszałam rukolę, ser Capreggio (ser o łagodnym smaku ricotty i konsystencji sera białego - dostępny tylko w sklepie z "owadem"), świeżego ogórka pokrojonego w kosteczkę i drobno posiekaną cebulę. Składniki dressingu: sok z grubego plasterka cytryny, łyżeczka musztardy, łyżka oliwy z oliwek, pół łyżeczki oregano. Wymieszałam, aż składniki wymieszały się do jednolitej konsystencji i polałam sałatkę.