Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka powstała zupełnie przypadkiem w oparciu o lodówkowe zasoby mojej siostry. Wyszła zaskakująco dobrze, znikła ze stołu bardzo szybko :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 306
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14435
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 306
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14435
Składniki
Wymieszałam rukolę, ser Capreggio (ser o łagodnym smaku ricotty i konsystencji sera białego - dostępny tylko w sklepie z "owadem"), świeżego ogórka pokrojonego w kosteczkę i drobno posiekaną cebulę. Składniki dressingu: sok z grubego plasterka cytryny, łyżeczka musztardy, łyżka oliwy z oliwek, pół łyżeczki oregano. Wymieszałam, aż składniki wymieszały się do jednolitej konsystencji i polałam sałatkę.