Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dary z mojego ogródka na talerzu, polecam.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 218
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2321
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4416
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 91
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1494
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 218
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2321
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4416
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 91
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1494
Składniki
Sos. Sól i pieprz utrzeć z sokiem z cytryny, dodać oliwę i ucierać do gładkiej masy. Można też wszystkie składniki dokładnie wymieszać w słoiczku. Roszponkę, szczypiorek i cukinię dobrze opłukać. Szczypiorek drobno pokroić, cukinię pokroić w długie cienkie paski. Wszystko wyłożyć na półmisek, polać sosem winegret. Warto odczekać 5 minut do przegryzienia się smaków.