Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tarka, szatkownica/ mandolina
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1062
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1062
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
Warzywa najlepiej jest pokroić cieniutko na szatkownicy, a koperek i pora drobno posiekać. Sos najlepiej przygotowuje się w małym słoiczku- po potrząśnięciu zmieni się w trwałą emulsję. Do oliwy dodaje się 1/3 objętości soku z cytryny lub octu owocowego, jeszcze starty na drobnym oczku czosnek, sól i cukier.
Smacznego :)