Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tarka, szatkownica/ mandolina
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2349
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2349
Składniki
Warzywa najlepiej jest pokroić cieniutko na szatkownicy, a koperek i pora drobno posiekać. Sos najlepiej przygotowuje się w małym słoiczku- po potrząśnięciu zmieni się w trwałą emulsję. Do oliwy dodaje się 1/3 objętości soku z cytryny lub octu owocowego, jeszcze starty na drobnym oczku czosnek, sól i cukier.
Smacznego :)