Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna i chrupiąca surówka z dodatkiem ogórka i świeżego koperku. Świetnie sprawdzi jako dodatek do obiadu lub dań z grilla.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30569
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29301
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30569
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29301
Składniki
Kapustę pekińską i ogórki drobno pokroić, koperek posiekać.
Wymieszać warzywa, koperek, olej, ocet i przyprawy.
Odstawić surówkę na kilkanaście minut, aby smaki się „przegryzły” i ewentualnie doprawić solą.