Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna i chrupiąca surówka z dodatkiem ogórka i świeżego koperku. Świetnie sprawdzi jako dodatek do obiadu lub dań z grilla.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12758
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12758
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Składniki
Kapustę pekińską i ogórki drobno pokroić, koperek posiekać.
Wymieszać warzywa, koperek, olej, ocet i przyprawy.
Odstawić surówkę na kilkanaście minut, aby smaki się „przegryzły” i ewentualnie doprawić solą.