Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna i chrupiąca surówka z dodatkiem ogórka i świeżego koperku. Świetnie sprawdzi jako dodatek do obiadu lub dań z grilla.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Składniki
Kapustę pekińską i ogórki drobno pokroić, koperek posiekać.
Wymieszać warzywa, koperek, olej, ocet i przyprawy.
Odstawić surówkę na kilkanaście minut, aby smaki się „przegryzły” i ewentualnie doprawić solą.