Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna sałatka dla każdego. Poradzi sobie nawet nie wprawiony w kuchni. Potrzebne nam będą tylko ziemniaki i przyprawy.
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 258
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 171
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 258
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 171
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w cieniutkie nitki. Ja użyłam obieraczki z ząbkami. Nitki moczymy 2-3 minuty w zimnej wodzie z 1 łyżeczką soli. Wyjmujemy ziemniaczane nitki i wkładamy je do garnka z wrzącą wodą. Blanszujemy 2-3 minuty. Potem łyżką cedzakową przekładamy je do miski dodajemy siekaną miętę, łyżeczkę soli i resztę dodatków. Dokładnie mieszamy.