Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna sałatka dla każdego. Poradzi sobie nawet nie wprawiony w kuchni. Potrzebne nam będą tylko ziemniaki i przyprawy.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 29
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 15
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 21
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4427
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 114
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 29
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 15
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 21
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4427
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w cieniutkie nitki. Ja użyłam obieraczki z ząbkami. Nitki moczymy 2-3 minuty w zimnej wodzie z 1 łyżeczką soli. Wyjmujemy ziemniaczane nitki i wkładamy je do garnka z wrzącą wodą. Blanszujemy 2-3 minuty. Potem łyżką cedzakową przekładamy je do miski dodajemy siekaną miętę, łyżeczkę soli i resztę dodatków. Dokładnie mieszamy.