Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna sałatka dla każdego. Poradzi sobie nawet nie wprawiony w kuchni. Potrzebne nam będą tylko ziemniaki i przyprawy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113136
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 542
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 892
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 644
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113136
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 542
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 892
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 644
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w cieniutkie nitki. Ja użyłam obieraczki z ząbkami. Nitki moczymy 2-3 minuty w zimnej wodzie z 1 łyżeczką soli. Wyjmujemy ziemniaczane nitki i wkładamy je do garnka z wrzącą wodą. Blanszujemy 2-3 minuty. Potem łyżką cedzakową przekładamy je do miski dodajemy siekaną miętę, łyżeczkę soli i resztę dodatków. Dokładnie mieszamy.