Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z serii błyskawicznych, prostych i pysznych, idealnych do obiadu lub kolacji. Mało pracy, duży efekt.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3397
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17793
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 97
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3141
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3397
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17793
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 97
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3141
Składniki
Warzywa myjemy i kroimy. Kapustę szatkujemy jak najcieniej. Seler naciowy i cebulę kroimy w drobną kostkę. Jabłko ze skórką oraz marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach. Kukurydzę dokładnie osączamy na sitku. Przekładamy pokrojone warzywa do miski. W małym naczyniu łączymy składniki sosu. Mieszamy dokładnie i wylewamy na warzywa. Mieszamy całość. Sałatka zimowa z kapusty pekińskiej gotowa!