Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że w okresie zimowym każdy zje z przyjemnością surówkę z warzyw. Surówka z kapusty pekińskiej, która idealnie pasuje jako dodatek do mięsa. Zachęcam do przygotowania.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1808
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, ogórka obieram, kroję w kostkę, Paprykę oczyszczam z nasion kroję drobno. 2. Kukurydzę, oliwki odlewam z zalewy, łączę z warzywami.
3. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, sok z cytryny, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam i wlewam do warzyw. 4. Warzywa mieszam, przekładam do salaterki, gotowa.
5. Smacznego.