Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że w okresie zimowym każdy zje z przyjemnością surówkę z warzyw. Surówka z kapusty pekińskiej, która idealnie pasuje jako dodatek do mięsa. Zachęcam do przygotowania.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 138
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1174
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 470
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 138
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1174
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 470
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, ogórka obieram, kroję w kostkę, Paprykę oczyszczam z nasion kroję drobno. 2. Kukurydzę, oliwki odlewam z zalewy, łączę z warzywami.
3. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, sok z cytryny, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam i wlewam do warzyw. 4. Warzywa mieszam, przekładam do salaterki, gotowa.
5. Smacznego.