Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam, czy nadaje się na użytek, który zamierzałam, ale ze względu na słodko -kwaśny głęboki smak użyłam ją zgodnie z jej przeznaczeniem. Szczerze to tę melasę można jeść łyżeczką bez niczego. Sałatka jest super zarówno do obiadu jak i na przystawkę do eleganckiej kolacji.
Nóż, łyżka, talerz
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8745
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7459
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5100
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328179
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8745
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7459
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5100
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328179
Składniki
Sałatę myjemy, rzucamy na talerz lub do salaterki. Pozostałe składniki myjemy i kroimy według uznania. Rzucamy na sałatę. Polewamy melasą dookoła talerza i po sałatce. Można pokropić oliwą z oliwek. Na koniec rzucamy różnego rodzaju ziarna lub pestki. Gotowe!
Podajemy jako przystawkę na talerzu lub w salaterce do obiadu na stół.